Skapligt Enkelt!!

Hittade en kanonsida när jag letade efter lite hemmapyssel.. och vips så kom jag till skapligt enkelt!!! Helt otroligt rolig sida, allt från ätbart till krukdekorer!! Finns ALLT!!! sånt som man kan göra en dag hemma.. skitkul!!! Recept på fingerfärg mm... skitcoolt!!!


Jag o Mathilda har gjort massa pyssel idag.. och fint blev det =)

Gå in här!!! (klicka på bilden)


fint va Astrid :)

Kan lägga in den på din blogg sen om du vill??

Backugan

Emilia kom hem och börja prata om nå backugan... tydligen nå typ pokémon... är d nån som har nån aning om va d är... och är det lämpligt för en 6åring?? Klart hon ska få sånt om det är "grejen" i skolan... men vill ju veta va d är liksom....  



Bakugan-gänget är här! Besvara stridsropet och ge dig in i striden!
Klicka här för produkter

Använd interaktiva demos för att lära dig allt som du behöver kunna om Bakugan-spelet.
Så här spelar man

Mer information om Dan och hans vänner och om deras kamp för att rädda jorden från att gå under.
Mer information

Den actionfyllda Bakugan-serien är nu tillgänglig på DVD!
Klicka här


saknar

Min lilla Tilda.. först va tanken att hon skulle va borta fredag-fredag... men när vi åkte från mamma efter vi lämnat henne va tårarna nära... så jag ringde till min farmor och fråga om hon och farfar orkade ta henne torsdag och fredag.. och det kunde de, så nu kommer pluttan hem på onsdag. Ska ju jobba hela veckan och har ju inget dagis förrän 1 september.. och mamma bor ju i nynäs, så d blir ju lite långt att åka vrje morgon och em när man dessutom ska ha Emilia.. men det här verkar funka bra, Mathilda och mormor badar hela dagarna me me båda morbröderna. =)

Kenta fyllde ju 30 i onsdags förresten.. gjorde inge större av det, tyvärr.. på morgonen gick jag och tilda o lämna Emilia på fritids, gick ner till affärn och köpte kräftor och ljus, chilinötter, folköl, ekologiska gelehjärtan, och en daimglass.. kräftor och ljus gömde jag och resten packa vi in i blompapper och la i en påse som Mathilda kämpa me hela vägen hem för att ge pappa.. =)

På kvällen åkte Kenta och spela fotboll, och då fixa jag me kräftorna, varmt bad me badsalt me grönt the i, en iskall öl och ett par jeans.. efter bad och prov av jeansen som va för små, så blev det kräftor och rött vin och efter det börja vi måla i köket.. haha ja man får väl göra d bästa av situationen... Hans stora kalas blir en dag på grönan me alla friends.. då ska vi bli fulla och kräkas i berg-o-dal banan :P haha, utan barn o kladd ska det bli GALET kul iaf :P

nää nu ska jag kirra i köket :)

bilder från januari-08 till sptemper-08
Liten blir Stor


nu så..

en liten förhandstitt... säg va ni tycker om min nya nakna blogg :P...  <3

nytt

jag vill ha nytt!!! kommer fortsätta blogga här om mig och min familj... men nu har jag bestämtmig för att skaffa en EGO blog... hmm... jag kanske säger till sen... när den är klar.. om jag vill??'

Den kommer bli egen, naken och galen =)
och jag ska uppdatera VARJE dag... :P

Utkast: Mathilda fick ...

Mathilda fick ÄNTLIGEN en plats på dagiset jag så gärna ville ha, mycket tjat och dragandes i kontakter gjorde att vi fick pltas för Tildis den 1 september =) Och Anita, platsansvarig, har verkligen gjort allt för att hjälpa mig!!! TACK så mycket =)

Närheten till skog och natur utnyttjas flitigt

Chrysolitens förskola ligger vid skogsbrynet i Krokhöjden, Saltsjö-Boo. Här finns närhet till skog och natur vilket vi flitigt utnyttjar i vår verksamhet.Bussar intill förskolan, köpcentrum, bibliotek och hälsovård på gångavstånd ger möjligheter till närservice.















Mina 3 kusiner har gått på chrysoliten, Emil är 13(?), Axel 9(?) och Amanda är 6. Alla de barnen har gått där fram till skolstart och både barnen och Ann och Micke har varit jätte nöjda! =)

Nu ska vi bara få in Novalie också, s Mathilda kan röja vägarna för henne och va hennes beskyddare :P haha


RSS 2.0