hassaplattar

Hallå på er, fick en sån där jättejobbig nyhet igår.. kan berätta lite kort hur det kommer sig.. i vintras va vi på middag hos mina älskade farmor och farfar, och så är farmor så där lite hemlighetsfull och viskar till farfar över bordet "du måste ju berätta nångång", men d var bara jag som hörde det av resten av sällskapet.. så jag väntade in "det farfar skulle berätta", och söt som han är min farfar så vill han ju aldrig oroa någon... skulle världen gå under så kan jag lova att han skulle ha nåt possitivt att säga. så han berätta iaf långdraget att han har prostata cancer, "inte så farligt" som han gärna uttryckte de. Och det är klart jag börjar läsa på om det och det är ju sant, man dör oftast med det och inte utav det. Men så skulle han göra en jätteenkel titthåls operation som gick utmärkt i torsdags. Men på Torsdag kväll så hade han vaknat och haft jätteont och mått jättedåligt. så han skickades till röntgen som visade att han hade en blödning någonstans i magen så det blir en akut operation. På en röntgen bild är ju allt "ett", men när man ska gå in praktiskt, som i det här fallet, så visste man inte exakt var blödningen var så det vart en del grävande och stonkandes i magen... de hittade iaf en artär som va trasig och droppa blod, inte mycket, men på de timmarna efter  första operationen så hade han tappat ut hela 3 liter blod... Man har 7 liter blod, och man klarar sig med väldigt liten chans under 4 liter.. så TACK GODE GUD att de hitta felet på en gång. Det är så himla tråkigt att allt kommer nu, först morfar som gått bort och sen Emilias dagmamma som har cancer , Kentas mamma som också har cancer och inte alls mår så bra och så farfar.. Men jag tror på farfar och jag vet att han kommer blir bra =) Men sånt här är inte alls kul, någonsin!
Hoppas få träffa honom snart iaf, och jag och Kenta har bestämt att så fort flytt är klar så åker vi upp till dalarna och spenderar massa tid med de :)

Till lite roliga saker, tog en sån där kanon tjejkväll igår, med Fia och Nettan.. Vi satt och drack vin till 21.30 ungefär, sen åkte vi in till jägarn och sjöng karaeoke "alla flickor" haha.. sen var det en snabb päroncider på Kelly´s, och så vidare till GK där 250Kg kärlek spelade... riktigt skoj!!! Tills jag fick migrän och nettan försvann.,, hon tog taxi hem utan att säga nåt... SKITGRIS! haha, gjorde inget.. jag o Fia tog en fet big mac på tåget och jag har en premiär vide när hon tar sin första tugga på en BM på 5 år :P och så Peter den fule fan sitter me pommes i öronen och säger you tube.. haha.. sätter in den sen... LOVAR :P

Nu sitter jag på baksidan och hoppas jag ska hinna publicera det här innan batteriet dör på bärbara... med min kaffe :) MYYYS!!! Kenta e med Pelle på emmi´s.. haha, de tyckte det var deras tur nu... Men det är de som lovat ungarna pannkaks frukost på stranden imorn.. hahaha

och nu spelar de MJ på radion.. urs blev lite tomt på jorden nu när han försvann... :( Tycker han är/var grymt bra, på musik iaf... resterande kan bli en lååång diskution :P Jag säger iaf... på de rättegångarna han var så blev han aldrig fälld, och då höll ändå en på i 3 år tror jag det va, eller två? Men å andra sidan så var det en mamma som tyckte 10 miljoner va mer attraktivt än sitt barns ära... så jag vet inte.. men han gjorde grymt bra musik iaf.. nu ska jag sova!

Puss o Kram

Krya på dig farfar / ammaaffa (mathilda sa det idag) =)

Love is in the air ;)

Midsommar i bilder.. bara lite..

De fina små :)


De stora och GRÅ!

Finfina Nettan

Ett försök till... ?? haha

Min superfina Älskling!!

???

Detta sluta med blåmärken

eh eh *harkel*

Väldigt snart att gå hem.....

Glasen sönder... nu är det dax att gå hem


MEN:







hallå och Hej

Hej.. fan va värdelös jag varit :( MEN det finns fan en anledning.. En av de största kan ni läsa om här.
Och den absolut största är sjuka barn.. Mathilda har ju nån form av otur som är utom all kritik.. hon har haft feber hit, feber dit, halsmandlar större än globen, benen vikt sig, hosta och mardrömmar som lett till svårighet att somna mm..  Emilia har haft ont i huvudet och massa prickar.. men nu.. ÄNTLIGEN vet vi vad det är... SCHARLAKANFEBER!!!! Finns det fortfarande???

haha, nej men d är underbart, Mathilda har alltså halsfluss och scharlakanfeber medans Emilia hade turen med sig att slippa halsfluss... men ändå..

Var hos läkaren i torsdags med Mathilda och då fanns det inga prickar och så, så då sa de att hon hade halsfluss, på fresdagen var emilia hos läkarn och då hade hon scharlakanfeber.... tittade på mathildas mage efter emilias besked och det var säkert 1000 prickar på bara magen, jag såg några små typ 4 stycken på morgonen, men det såg liksom inte så konstigt ut.. så på några timmar hade de blivit ett x antal fler!

Nu får ni resten av min tid ifrån er i bilder



vet ni var spökena åker på semester??

-till DÖDA HAVET.. hahaha...

Skulle bara säga hej och visa att jag lever.. återkommer senare har hittat min katt som varit borta ett halvår för att någon jävel matat honom... och till det värsta, kallat honom för PRINCESS!!!!!! Min macho katt kallad för Princess... URS!! inte för att hans namn är så överdrivet mycke mer macho, Festis... bättre än princess iaf... vi flyttar om 3 veckor WIIIHAAAAAAAAA!!!!!!!!

Ja men ses o hörs sen!

Puss o Kram

Ps. Tack för alla kommentarer ang inläggen hos Kissie... vill bara att ni ska veta att det är inga ord för att sänka henne.. bara mina åsikter om hur hon skriver, för hon är en kränkare. Alla vet att allt hon skriver gör hon för att provocera, och ofta lyckas hon, det är väl bra för hennes FETA plånbok. Men ibland går hon alldeles för långt, som att sätta pratbubblor där det står "vaddå svälter barnen i afrika" och det är ett släktepåhopp. Jag tror att någon kommer bli så förbannad snart att de letar upp henne... och då är inte hennes blonda löshår svårt att rycka av.. och en blåtira skulle bara passa bra till hennes Lik- färgade läppstift.. haha nää nu va jag dum :P

RSS 2.0