hej.. nu e jag tillbaka

nu sätter jag in lite bilder så ni vet vad som hänt :) '

ska sätta in lite idrebilder här sen också :)

Och btw, är det någon söt sak som vill hjälpa mig med designen???

                         Mor o Dotter

En badare       I idre på race
Kan själv

Bella e oxå sugen :P

inotyol indianen...

somnar



Fan vad jag älskar mitt lilla knyte. Hon är så vacker, hon bara är det!
inget jag känner för min dotter kan beskrivas i ord, mer än att hon är allt!
hon är så vacker, så unik.

Vi Flyttar

http://mellanmorochdotter.babyblogg.se/


Mycket roligare att skriva i :P

god morgon världen

herreguuuuuud va trött jag e... fast jag tröstar mig med att jag slutar 9 =) annars när jag jobbar natt brukar jag sluta 14.. sovit så jävla skönt!!! Vi har värsta continental sängen, e som att sova på moln!!! =)

Nä, nu ska jag dricka kaffe sen är det dags att börja väcka alla =)
men gud så skönt det skulle va o få bädda ner sig igen... fast det ser lite kallt ut om fötterna på denna stackars kille... (tröstar mig med det )

Ännu en dag...

har gått... skön dag på jobbet, jag o en boende käka på resturang idag... nam nam =)
En arbetskollega till mig, också vik, är så jävla nice!!!! Vi har haft skitkul hela kvällen, allt har gått som smör, vi satt tom och kolla tv i en halvtimme, för att det fanns ingenting att göra.. och hon bor inte så långt härifrån, en gård härifrån.. lova henne att fixa en schysst dator till schysst pris... jag kan ju det ;) Värsta kontakterna... hehe, varför tror ni att vi har en dator på ett värde för 15000 ??? och det bästa är att det är hur lagligt som hellst :)

De tar in trasiga datorer, och sen tar de delar från de olika datorerna och lagar eller bygger nya =)

nää nu ska jag läsa gravidchock... skitbra bok :) Tack för boken Emma...

Och emma grattis till sjukskrivningen... härligt... nu kan vi ju hänga heeeela dagarna :) saknar dig o magen...

puss puss

Jobbar..

precis vad jag gjort sen denna vecka börjat... idag jobbar jag natt.. enligt mig skitpass... hatar att sova utan min familj!!!
Kenta körde mig till jobbet, hade sån ångest så drog ut lite extra på tiden, till slut insåg väl Kenta att han inte hade något val.. så han packa ihop och så drog vi iväg.. jag älskar det här jobbet, verkligen.... men vem föredrar att sova ensam på sitt jobb, än hemma i sin säng, bredvid sin lilla tös som kurar ihop sig i min famn när jag lägger mig... nää inte jag iaf.. nää nu ska vi gå o stödhandla... men skriver väl nåt ikväll..

puss o kram

Helgen till ära

Mathilda´s öga har blivit sååå mycket bättre nu... Jag lacka ur på att inget förändrades, så vi vände upp o ner på allt, tog bort hennes kudde, slutade med mildosonen och la på inytiol istället... kolla förbättringen!!!!


I fredags...
                              Idag
  




I fredags va en sån där dag som bara en fredag kan va... heeelt coollungt faktiskt :)

I lördags däremot, va vi och firade lilla Teddie som blev 2år... helt sannslöst!!!! fan va tiden går fort!
Men det var god tårta o trevligt sällskap.. riktigt mys..

Sen drog vi iväg hem till Emma o Patrick och käka middag, fläskfilé med potatisgratäng och en kantarellsås, med massa sallad :) Gott Gott!!! (tyvärr glömde jag så klart kameran, so no pictures from there :( )

Idag har vi varit i skogen och plockat blåbär, skulle plocka till blåbärspaj... men de försvann av någon anledning ???!!!
Sen kom Ylvis förbi, jag fick en telefon av henne, snälla snälla ylvisen!!!! =)

KALASET:

snacka om att bli tagen i tårtan!!!
 
Efter många fula fiskar fick han till slut storgäddan ;)


Födelsedagsbarnet!!!
Fina Fina Teddie!!!






Blåbär:



Emilia har ingen aning om var blåbären kan ha tagit vägen....


men.....











finns inte mycket att skriva

Nää.. inte hänt så mycket idag förutom att MAthilda sovit väldigt länge för att sen vakna som världens tyrann.. river inredningen!! Så nu har jag kastat ut de stora barnen i den friska luften, så nu blir det poppa musik och städa, och tvätta o lite sånt..
men här kommer lite bilder
        
                  Behöver jag säga så mycket?








idag

Vi var uppe på vårdcentralen idag... och det var som jag trodde troligtvis... ett "skavsår"... det har varit en liten torr fläck där, och eftersom Mathilda gnuggar sig väldigt mycket i ögonen när hon är trött har det därför blivit värre... så nu ska jag smörja in med mildison i ca 3 veckor.. men blir det värre den här veckan ska vi uppsöka läkaren igen, eller om det inte blivit bättre om 3 veckor, ska hon till nån på nacka som är specialicerad på hud... så nu sover hon med milidson och ett plåster över så hon ska kunna gnugga där.. stackars liten... hon fick somna i mammas famn idag.. min lilla lilla bebis!!!

Efter vårdcentralen åkte vi till orminge, hem till Emma och Patrik för en fika, och för att de skulle få vår bilstol... Oscar spela tv-spel medans Mathilda charma alla =) Emma är så förvånad över hur glad hon är hela tiden =)

Mathilda pratar väldigt mycket, redan som 5månaders sa hon "mamma","pappa".. och nu säger hon "där" och "va", diskuterar emot om man säger nej till henne, smackar me tungan, låtsas hostar, ställer sig mot saker, "kryper", håller flaskan själv, visar var lampan är, dansar och klappar händerna, klappar händerna o sjunger la la la la och så vinkar hon med hela armen... mmm.. hon är mitt lilla under!!!!

Hur har er dag varit då???

Bim

Igår va vi o hälsade på Ronjas o Daniels lilla Bim.. oh yes she was fucking qute!!!!

Fia kom hit vid 16.30, och då packa jag ihop Mathilda o grejer, och så åkte vi iväg.. på tåget, tyckte jag att Mathilda kändes blöt och hennes blöja väldigt tung.. fatta ingenting... vi bytte vid 14.30... men tog av kläder o blöja och allt var dyngsurt... visst hade hon haft blöjan ganska länge, men sååå ska den väl inte börja läcka??? så det är blött utanpå blöjan?? eller så kanske det är så?? jag brukar ju byta minst varannan timme... och den här satt ju lite längre... hmm.. men men... så Fia sa "vi måste till t-centralen, jag ska köpa nya kläder till mitt gudbarn" och jag ifrågasatte ju varför hon skulle köpa kläder... för att hon ville.. haha söööööt!!!! så Mathilda fick ett par jättefina byxor och en body som det stod "*Made in paradise" på.. =)

när vi hade vart i centralen fortsatte vi mot danderyd, och där satt vi en liten stund och bara snussa bebis.. såå mysigt!!!

Sen åkte vi vidare, till max och åt hamburgare, och fia var ett psyko igår, så det gick inte en minut som jag inte skratta.. haha... vi hade fan skitkul... ett måste att göra flera gånger... hahaha juste... måste berätta om bögarna... shiiiit va vi garva!!!!!! Det satt en bög på tåget, och så gick han ut och mötte några kompisar, också bögar, och så gick de in på tåget igen... jätte kul.. hahaha.. nee men sättet de alla gick på var så överdrivet att det vart löjligt.. och när de fatta att vi satt o garva åt de så böjde sig ena killen ner o upp ner o upp... (som att han sög av killen), och jag höll på att dööö!!! fyyy faaaan va jag skratta, fia grät... haha.. äääh men shit, de löjla sig som fan... och nu är det inte så att jag inte tycker om bögar, tvärtom!!!! Jag älskar bögar!!!!!
men tänk er 4 tonårspojkar som druckit för många folköl och ska härma den snyggaste tjejen i klassen när hon går... då har ni de...!!!! hahaha

när man läser så här så ser det inte alls kul ut.. men oj va skoj vi hade!!!!

btw, 18 kronor ligger på marken i slussen.. och de är mina!!!!!! haaha.... jag spillde ut en kaffe igår, och fia skällde på mig och sa att jag kastat 18 kr på marken...


nu vart det rörigt..

jag vill sovaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! men det inte... för jag ska till vc med Mathilda, hennes öga ser hemskt ut... kolla högra ögat.. och tänk er 4ggr värre med sprickor i.. =(

Andy´s!!!

Idag tog vi en tripp till Andy´s.. var lite tveksam över Mathilda, men hon var heeelt slut.. och det bara av att kolla på alla barn som lekte... hon satt så nöjd så i morfars knä och titta på.. förvisso åkte mathilda o mamma lite kana, och klättra i de där konstiga sakerna.. men mamma var nog mer slut än hon.. haha...

och jag... mamma... åkte KANA!!!! Inte nog med att Oscar knuffa ner mig från ena så åkte jag den läskigaste... men det var skoj.. verkligen.. se till att man har me sig lite mellanmål bara som man trycker in i munnen på de för jämnan... jag hade med mig bananer, risi frutti 4st, capri-sonne "multivitamindryck, och drickyoghurt och massa kakor.. och oscar o emilia höll sig pigga o glada hela tiden! :)

Och vilken lyx det är för föräldrar, betala 100:- per unge (det är det VÄRT), sitta i en jätteskön fåtölj, dricka massa gott kaffe och äta massa gott.. och du har en trött unge när du går hem!!! hur bra e inte det då???

Ni måste tro att jag bara tycker om lata barn.. haha... men så är det inte rikitgt... men hur mysigt är det inte med ungar som svettats i flera timmar, slänga in de i badet och sen mysa med en kopp choklad framför tvn??!!! Det är livet !!!!


Here comes some pictures!

Den kanan åkte JAG!!
Mathilda hos Morfar

Många barn!
Emila o Oscar är längst till vänster

Oscar i schysst pose :)

Mammas söta Hos fule moffa
o så stackars lilla ögat!

kolla svetten i nacken!!!
*uäääk*

det bästa av Emilia, på väg hem


Grattis Ronja

Idag kl 12 fick Ronja en Bim (tjej) som vägde 3500(?) och är 50 lång..  ska  hälsa på imorn... även om allt är som det är... så känner jag att jag verkligen vill gratta henne... och även om allt är som det är, så har vi en hel del bakom oss... och att få barn är unikt... den stunden kan jag aldrig ta tillbaka... att få träffa Bim på BB.... 

Ibland får man helt enkelt skilja på sak o sak..  

gubben fyller år :)

vilket jävla väder!!! ska det va så här??? jag har ju semester för första gången sen v 28... men men...

Tidiga morgnar är det just nu också.. kentas väckarklocka ringer 6.. (eller va d 6.30??).. och då vaknar den lilla tyrannen så klart... hmm.. inte för att hon inte är morgonpigg... men HALLÅ!!! KLOCKANSEX???!!!... den där timmen mellan 6 och 7 är värd att döda för!!!! Men som tur är har jag en dotter som tycker om att sova... så efter 1 timme ungefär blir hon alltid trött och sover en timme till,,, ska nog passa på... om inte emilia o oscr hunnit gå upp då... för då är kört... då är dagen igång!!!

Igår städa jag lite här hemma och spraya säng och gardiner med mitt mirakelmedel.. kallt vatten och MYCKET skjöljmedel... det luktar sååå gott!!!!

Mathildas kroppkakor är slut nu (hon har fått dille på det)... så nu klättrar hon på mitt ben... vart tog den lilla snälla tjejen vägen som bara låg i gymmet och övade på att vända sig???? hmm... BORTA!!!!


Vad ska man göra idag då??? Emilia är hemma idag eftersom Oscar är här... men det regnar ju!!!! Det hade ju gått an, om man inte haft en liten krokodil som blir tvingad att sitta i vagnen hela tiden... hur kul e det då??? se de stora barnen springa o leka o hon får inte ens gunga....

AJ!!! jävla unge!!!! hon bet mig i hälen!!!!! Inte nog med att hon skiter i "ajabajande", så skrattar hon åt mig... jämt!!! hon tycker det är skitkul när jag säger "aj aj"...

Men nu fick hon lite mer kroppkakor... så nu sitter snällt o tyst här.. just like mummy want it... hehe... näää då... men är det inte nå heligt me att blogga??? hur lätt är det då med en unge som sitter o biter???

näää.. nu ska jag prova lägga henne igen, och kanske få en stunds sömn... men det kan ju lika gärna gå åt helvete det med... who knows???

Sen så fyller ju min karl år idag... men han fick sin present i lördags.. en tröja... kände att det räckte... han fyller ju 30 närsta år.. och då kan man dra till me grejer... förra året fick han massa grejer.. dyra!!! En ölmaskin, parfym och massa smått o gått av mig.. 

Kenta med nya tröjan och Mathilda..
på Nataschas 1årsdag!
Natascha är Mathildas Gudsyster.. =)



         Gott me kroppkaka

Hon har sett katten

Katten är ej rädd om sitt liv

Men tog sitt förnuft till fånga.....
Och gick.....
 

bita mamma i hälen!!!




Hej Emma!!!
Här kommer bilder på skötbordet.
puss på dej!!
när det inte är ett skötbord,  så är det en byrå med tre hyllor, som har 2 fack i sig.



det är två förvaringar bak, där det ligger blöjor nu.. det är vanliga hyllor..



På ytan där barnet ligger, kan du förvandla till en till hylla


nu jävlar!

Nu är det dax att updatera lite...

Idag kom lillebror hit, för mamma ska på kryssning med jobbet... så han ska vara här så länge...

och vet ni en sak!!!!

för ca 1 vecka sen började Mathilda putta sig bakåt på rumpan... och i förrgår tog hon sig framåt genom att "glida" på kläderna... men nu vet ni... nu raecar hon fram på stumpen :) STOLT mamma!!!

Och så igår, va hon sååå jävla söt!!! Kenta gick o la sig bredvid henne en stund.. och när han kom upp så vakna hon ungefär efter 5 min.. och skrek MAAAAAMMAAAAAA!!!!!

Tror ingen förstår vad den lilla tjejen gör för mig.. hur mycket hon betyder.. hon är mitt allt.. jag skulle släppa allt för henne!!!!! försökte lägga in en video.. men går inte

kommer lite bilder...


RSS 2.0