ingen lust

att skriva.. jag sätter in lite bilder istället.. så har ni nåt att titta på :)


Kolmården (jag o tildus stanna hemma pga det dåliga vädret) :




En annan gång





Lite matlagning och nya saker :)

Dragongryta(inte klart) min goda rabarberpaj
 min nya kaffebryggare

"det är inte jag som har asfalt i sandlådan"

Eller inte... hmm.. sist jag skrev var jag ju så jävla arg... vill inte berätta något, för det är lika med att ge vissa lite extra luft i lungorna.. och det ska vi minsann inte unna de. eller hur!?

hmm.. jaha.. vad har hänt här då??

Rätt mycket faktsikt. Carro och freija  och pappa Poppe var här i fredags??? haha min tidsuppfattning suger.. har legat sjuk... eller legat som ett sjukt kolli. Men det är konstigt det där.. innan man fick barn låg man bara, älsklingen sörva med vatten, soppa o allt va det va. Man kände sig nära döden.

Men nu när man har barn så står man på benen iaf.. nästan så man mår sämre av att ligga ner. Kommer ihåg när mathilda var kanske 2-3 veckor. så fick jag kanon hög feber, lite över 40. jag låg och försökte sova, men just då hade mathilda sin kväll då hon bara skrek (Mathilda har haft 2 kvällar under sina 10 månader där hon varit otröstlig) så jag gick upp, och tog henne... gick och vaggade mm.. sen när hon lugnat sig gav jag henne till kenta och skulle "ut med hunden".... Jag tjuvrökte.. haha.. (jag var rökfri i 2 veckor efter förlossninge, sen tjuvrökte jag i 2 veckor.. sen kom jag ut ur garderoben o berätta för kenta.. eller, jag gjorde bort mig.. ) men när jag kom in ige var febern helt borta... mamma power!!!!

Iaf, igår hade jag också feber, men jag städa, tvätta, lekte med mathilda, lagade mat, badade tjejerna, fläta hår mm... ska inte påstå att jag är frisk nu... men jag tillåter mig liksom inte att vara så där sjuk!

nu till annat...
Mathilda kan stå själv nu, hon står i en halv minut sen sätter hon sig på rumpan.. hehe.. mammas fina tjej! och så säger hon hela tiden, mamma mamma mamma MAMMA!! haha... hon blir skitsur om jag inte lyfter upp henne på en gång.
Hon har börjat sova halva nätterna i sin säng nu, så duktig! Men faaaan va tomt det är i sängen... men jag kommer aldrig mer ha en unge i sängen tills hon är 4 år! bara att glömma!!! Nu är det mysigt, men inte om ett år.. och sen så tror jag faktiskt att mathilda vill ha föräldrar som älskar varandra, och fortfarande skrattar med varandra, och forfarande lever som mäniskor och inte bara mamma o pappa... och jag tror det är svårt om man har en unge på armen 24-7... och då tror jag också att man känner större behov av barnvakt... men till vilken nytta?? egentligen? nää.. mycket spekulationer... 

Idag ska vi till Bvc.. återkommer efter det.. nu ska jag ta en cig (förlåt släkten) sen lägga mig med Mathilda.. som ligger i VÅR säng.. haha


 lite update..

På Bvc gick det kanon... hon är före den "orginella" utvecklingen, så lång som 72cm och väger så mycket som 9105g =)

hörs sen!!

skulle jag!?

Jag har hållt mig utanför det här... länge.. men nu får det fan va nog.. va är det för fel på människor???!!! Vad är det för fel på dig, på er?! Vad är det som är så svårt att förstå???

Faaan, kan inte skriva nånting här som kan kopplas till det jag är arg över...

Men jag är skitförbannad, bestämde mig nyss för att vara vaken hela natten... ska ändå upp om 6 timmar. kan inte sova, har försökt i en timme, men är så arg så hela bröstet bara bankar. Jag kan inte säga något, göra något.. skulle kunna gå ner på deras nivå, men varför??? Varför skulle jag!???

Aldrig, jag är inte ens i närheten... jag vet var gränsen går, till skillnad från er. Jag håller mig undan, är arg på mitt håll..
fan fan fan!!!!!!!

VARFÖR VARFÖR VARFÖR!!!!

Varför ska vi bli indragna...???

Jag bryr mig inte om detta groll, patetiskt faktiskt... men att DU blandar dig i??? hallå???

Och alla, förstår väl att min karl står på min sida, stöttar mig... bryr sig inte om dig... er...



det är han och jag  mot världen, och världen inkluderar dig och dig..

RSS 2.0