Videoklippet när emilia muppar sig.. HAHAHA

Kameran guppar lite för jag skrattar halft ihjäl mig.. kolla hela.. :)





VG bidde det

på båda uppgifterna.. men jag är faktiskt nöjd ändå.. på första uppgiten fick jag ju ett svagt VG, nu blev det ett starkt... och det kan jag absolut ta.. Satt med mathilda i famnen igår när jag skrev de... hon vakna 23 och somna igen 0100!!! så det tycker jag är rätt strongt ändå.. dessutom så tycker jag att det var en relativt konstig och jobbig kurs.. så jag är fan sktanöjd.. e så jävla trött!!! men ska dammsuga och skura lite så ska jag hämta kidzen sen =) 3juni ska vi till Emilias nya skola.. ååååhh så kul.. är alldeles lyrisk.. Emilia kommer hata mig när jag tvingar henne att plugga tillsammans med mig.. mohahaha... Men å andra sidan så ska hon INTE sitta som jag 21 åring och plugga gymnasiala kurser,,, ska hon plugga vid 21 år så ska det vara högskola.. minsann!!!

Och jag ska göra ALLT mina föräldrar inte gjorde.. för fy fan i helvete vad plågsamma de var.. inte nog min faster Lisa... som tvinga mig plugga halva dagarna matte på sommarlovet... det mina vänner, är att plåga barn!!! haha.. men ska väl va tacksam för att man haft så många runtom som brytt sig.. vem vet var jag skulle sitta nu om de inte lagt ner allt engagemang..
Men mina vänner... jag lovar på heder och samvete att JAG aldrig kommer tvinga emilia eller mathilda att plugga matte på sommaren... men å andra sidan har de samma människor runt sig som jag har.. mohhahaha... Lisa har framtida
uppgifter ;)


Mathilda rädd för vad som komma skall ;) haha nää då.. här är hon sur på sin mamma för att mamma tycker de röda tröjan är för varm att ha på sig när det 20+ ute. Så hon gömde sig i hallen ;-)

Tjingaling pling =)

Fan helgen va rätt tuff för mig... skulle vara mamma och roa mitt barn, gå på kalas deadline i skolan.. mm.. men HALLÅ, som att JAG inte skulle fixa det ;) Japp, det gjode jag tame tusan, men ärligt, det var på fitthåret.. haha.. fick en kommentar från min lärare "Tack Karolina. Ett VG på deluppgiften(inte jättestarkt) , men du har analyserat Andreas kultur och socialistaion mycket lite, även om den är lika "stor" som Sawsans..För högre betyg återkom med detta, annars helt ok..
En kommentar: vad menar du med att Andreas för'äldrar är likgiltiga ...återkom med det om du vill..../C"

Så det är bara för mig att kirra biffen ikväll.. på den andra inlämningsuppgiften stod det "tack Karolina för en mycket intressant inlämning.

Komplettera med hur hälsan påverkats i denna situationen . Se uppgiften igen. Du får din bedömning därefter /C"...


Alltså... inget omdöme på den.. haha tack tack.. nej men jag vet att jag slarvade lite med den... och d får jag ju äta upp.. tänkte att hon kanske skulle bli såå trött av den långa texten och alla mina åsikter... men icke sa nicke, Christina älskar tankar och åsikter, hon bara suger i sig det och vill ha mer... så ikväll ska hon få mer att suga på.
Iaf, så är jag rätt nöjd, med tanke på att det inte var de enda uppgifterna...
Vi kör ju med "fronter", vet inte om ni hört talas om et, men det är iaf en sida per kurs, där det finns forum mm, och den här lektionen var det just forum vi använde.. så det var 6 olika forum, med kanske 3-4 frågor per styck, där alla kursare kommunicerar och kommenterar varandras svar och inlägg, rätt kul faktiskt, man får massa att ta i och smaka på och man får lite mer att tänka på i sina egna inlägg. skitkul faktiskt :)

Men back to vardag, inte för att detta ovannämna är fritid, men menar back to mammi, pappi, emilia och Thilda.. haha.. Emilia är hos sin mamma den här veckan.. lite jobbigt när hon gick i fredags, kände att hela föregående vecka bara varit skit, hon har ju blivit så jävla stor och man hänger liksom inte med, nu är liksom lillasyster skitjobbig, och hon ger verkligen svar på tal och ifrågasätter på ett mer moget sätt.. och hon snäser tillbaka mm mm.. och man blir liksom lite lam, speciellt när man har liten 18mån tjej som skulle kunna äta upp sin mamma om hon bara fick för att hon ska kunna ha mamma nära HELA tiden.. Jag får inte duscha med stängd dörr, inkl 1 o 2 så klart... får inte gå hemifrån, får inte laga mat ifred, får inte.. får inte... ja ni fattar.. mamma bäst, carro bäst... NI HAR EN PAPPA OCKSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!
Och skola på det... men jag lever och vi ska flytta och jag är kär, och jag mår bra... Jag står ut! =)

Nää nu ska jag åka till NYA skolan och fixa med papper.. ha det bra hej =)

Lite pictures på mina efterhängare ;)

Somna med klubban


Emilia Muppar sig.. haha.. ska lägga in videon sen!

Hennes plånbok växer o växer

Ja, må så vara... men då är det också jävligt synd om henne när folk tröttnar och hon inte kan leva på si blogg längre.. för hur länge till orkar man läsa hennes bisarra och bittra blogg???

Bortskämd snorunge

Tjingeling och godmorgon.. inte varit världsbäst på att uppdatera här inte... men det skyller jag på mitt sjukt hektiska liv med snoriga ungar och 177 uppgifter om etnocentrism, individ- grupporienterade grupper och en massa spekulationer runt dessa.. fyyyy faaaaaaaaaan!!! men nu är det över!!!

Bortskämd snorunge.. haha jaa nu är du bra nyfiken va.. inte är det mitt barn iaf, för hon är skitarg på sin mamma och kör värsta krokodiltårarna för att hon inte får fler vindruvor, som hon ersätter sin frukost med.. skitunge! Och nu är allt hennes också, står och bankar på diskmaskinen och säger "minna gagga", "minna mamma" etc. haha.

Haha, nej den bortskämda snorungen jag pratar om är lilla Kissie.. Jag mår illa av hennes världsvana, henns nonchalanta och arroganta sätt att hantera något hon kunde gjort jävligt bra istället. För hon är en kanonbloggare! Men att sätta ut pratbubblor som "vaddå svälter barnen i afrika? sen när då?" fick mig bara att må illa. 
Hon har inte ett skit, för väldigt snart är hon så opopulär för hennes påhopp på allt o alla att hon kommer få sälja sina vita skor med nitar på loppis för 20 kr för att kunna köpa sin lunch själv. 

Allt i hennes värld är pengar, och hon är som sagt bortskämd och har nog aldrig gjort något utan egen vinning. 

Men Kissie lilla nu ska tant Carro berätta en hemlis för dig ; Pengar är mycket, det behövs för att man ska kunna bo och leva... Men för att kunna bo och leva är det kanon om man är lycklig! Och det lär du knappast bli med din attityd och dåliga sjävkänsla, som inte ens vågar säga till killen hon är kär i att hon vill träffa honom... mmm... men e hon inte kaxig?! ;) 

lite till

Fan har feber.. hade det igår också, men gick över efter att jag sovit och proppat i mig panodil.. men nu är den tillbaka?! hmm.. har inte tid med feber... ska till skolan och fixa med CSN... en gång till... och fixa med studieplanen.. bara att fortsätta proppa panodil... och sminka sig lite kanske gör susen.. va vet jag.. slänger in bilderna nu som jag lovat.. så kommer det fler sen :-)

Är inte den där Kissie en rätt underlig person?? Dont like.. at all..

Coolast i stan!!! ser lite gangster ut :-P
Är iaf kläderna jag vill visa upp som kommer från ammeammo

Kudden från fuji :)


En tidig morgon :)

snabbis

Vill bara visa att jag lever.. har tagit det lugnt i helgen med bloggandet.. nu ska jag kissa frulle.. hörs senare.. så får ni bilder också =)

Puss o kram

psykbebryt

Haha GAAAAH!!! Vad jobbiga ungar kan vara på morgonen.. jag har fått en nock i nyllet, Emilia säger åt Mathilda att sluta hela tiden och mathilda svarar med Bajs och pekar på Emilias rumpa.. haha fy fan... såna här morgnar man undrar varför man inte ställde sig o hoppa på gubben... men å andra sidan, Bella och Thim kommer ikväll och ska sova över, och får Kenta sovmorgon idag så betyder ju det att han får gå upp med ungarna imorn... mooohahahahaha!

Men just nu så ser jag hur lägenheten sakta förvandlas till en dags städning, men jag orkar inte bry mig.. vill bara dricka mitt kaffe så är jag ju redo för dagen sen.. Ska visa vad jag klickade hem och fick hem igår också..  men sitter vid bärbara nu och har inte installerat fotoprogrammet, och vår kortläsare försvann nånstans när vi fick ny dator med inbyggd kortläsare.. men lovar att fixa det till i eftermiddag.

Nää nu ska jag dricka mitt kaffe och plocka och kolla va mathilda gör med sopskåpet... suck.. låter som hon är på pantburkarna.. unge!

japp men vi hörs sen, hade tänkt gå promenad bort till lundsjön så Bella får bada och möjligvis träna lite sök :)

Puss kram hej

Tråkigt

Har tråkigt.. förutom att jag svarar på kommentarer från massa söta människor så har jag tråkigt.. alldeles svart här hemma.. fick kläderna från farmor idag.. kameran är borta igen.. och hittar de inte på lindex sida.. men ska kirra det till imorn.. däreot har jag hittat nästa köp.. ett MÅSTE!!!

Så otroligt FIN!!!


Bella donna fotas av fotograf


Bella



Familjen!
Från vänster. Leo, Hugo och Bella.
(Leo och Bella fick puppisar och Hugo är 1 resultat av 7 =)

Hallu..

Tjingeling pling.. idag har det varit full rulle. Imorse vakna min lilla skitgris 5 igen! Och 10 min därpå vaknar Emilia.. upp o hoppa! Fy faan man e inte mycket till människa kl 5.. Satt och plugga nån timma efter jag lämnat Emilia, Kenta lämna tildis.  Sen bar det av till "nya" skolan som jag ska plugga på i sommar med start 25/5, för att fixa med CSN och lite sånt.. För jag min jävla nöt har glömt att kolla hur länge det räckte den här terminen.. och det visa sig att min sista utbetalning va i april.... aouch.. nån som vill sponsra en fattig student, hör av er så får ni kontonumret.. haha nää då, så illa är det inte.. har så jag klarar mig tils Csn sätter igång igen :)

Sen hämta jag ungarna medans Kenta napa på soffan inför fotbolssmatchen, vi gick och tog en glass på macken och halka förbi en mamma till en liten pojke som går hos Mathildas förra dagmamma, så vi stod och prata en sväng..

Haha måste bara berätta, höll på garva ihjäl mig idag.. folk måste tro att vi har en helt vrickad familj... träffa en mamma som känner Rebecca (emilias mamma) och så stod vi och pratade, så säger Emilia att hon ska börja i orminge skola, då frågar mamman mig - jaha, vad kul, flyttar mamman med er då eller hittar hon nåt eget? Jag kämpar som en galning för att inte dumförklara henne - neee.. eller va?? hon bor ju inte med oss..
ännu mer förvånad säger mamman - jaha jag trodde ni var gift med samma man eftersom jag ser er så ofta och ni har barn med samma pappa..  jag sa bara - hehe... mmm.. juste!

haha sen gick jag vidare och jag skrattade så jag höll på att dö skyllde på emilia eftersom hon fortfarande gick bakom oss.. herregud... som sagt, det ska bli skönt att komma härifrån...

Inget illa mot dig rebecca, jag delar gärna med mig, men inte av min gubbe :P

När vi kom hem så väckte vi Kenta och han hade städat hemma=) Han ställde sig och lagade god chili con carne och jag låg med ungarna i sängen och läste bok, precis som det ska va liksom.. =)

Nu har jag lagt sista ungen och sitter här, funderar på om jag ska pugga eller ta en liten paus... men ska va inne med allt den 24e så jag lär väl komplettera min kommentar till Marthas inlägg, Martha är för övrigt en överintelligent kvinna som ger alla i klassen sååå mycket inspiration, och hon är så sjukt dutkig på att formulera sg.. grymt impad!

Och Emma, nää Fias plats kommer nog ingen kunna ta, inte i mitt hjärta och inte i Mathildas. Men Fia har grävt sig djupt, väldigt djupt, och du ligger liksom intill... så du är nära delad plats... =)
Love you too!

Karma...

Ibland känns det som att jag varit med om så mycket konstigt och olyckligt.. mer än vad man borde orka.. nånstans har det gjort mig på nåt sätt.. obrydd.. händer en sak händer det minst 2 till.. och när jag släppt det kommer nästa grej.. det tar liksom aldrig slut... jag snackar inte om bråk eller pengar... bara allmänt.. Men ibland händer nåt jättebra och i samma veva bara haglar det ut sanningar som skär i hjärtat..

hela 2000-talet har det hänt de mest befängda saker.. folk har bara dött..
När ola dog, 2004, tänkte jag att nu måste det väl ändå ta slut.. då hade Mormor, Gammelfarmor, conny, maffe,stefan gått bort något år tidigare. Det tar aldrig slut, man måste komma till insikt med det, men d är så jävla hemskt.. så fruktansvärt hemskt..
2006 Gick ullis och Neo bort... 1 månad kvar till beräkningsdatum... Ullis var gravid med Neo, och så hände det bara.. det totalt förbjudna och otänkbara... båda två gick ifrån oss 26december... året innan överlevde Ullis tsunamin i thailand... samma dag..

Varför händer det.. varför så unga och friska människor??

Mathilda döptes 31 maj 2008, då kom min morfar som jag inte träffat på flera år.. min älskade morfar! Jag har alltid avgudat honom!!! Men när min morbror som är 2år äldre mig, dog när han var 6år pga blåsljud i hjärtat (förlåt emma, men nu när jag vet att det är bra med Novalie så vågar jag berätta det), så försvann vår kontakt nånstans i cyberrymden.. jag träffa honom kanske 2-3 gånger efter det.. och det har varit så jävla jobbigt att inte veta varför alla födelsedagskort bara försvunnit.. alla samtal bara försvunnit..
första gången på 7 år hörde han av sig med ett jävla kort och en mor-och dotter bukett, som det dessutom stod gratis på. Han kunde inte ens ringa och säga grattis.. jag blev såå jävla glad när buketten kom, för då visste jag att jag fanns fortfarande i hans tankar.. Men det var fortfarande en besvikelse... När Mathildas dop var planerat och bestämt så var det mamma som ordnade så han kom.. och jag ville bara att alla skulle gå därifrån... lämna mig ifred med honom. Låta mig få omfamnas av min morfar som alltid gett mig känsla av trygghet.
Jag fick ett litet hopp om att Morfar och jag skulle få upp kontakten igen.. men han försvann igen.. tom från mamma.. han hörde inte av sig, när mamma ringde dit svarade min morbror och la sen på luren.. ingen förstod varför och jag trodde besvikelse hade kommit över morfar.. en månad senare ringde morfars fru och berättade att han var död.. han hade dött i cancer och legat på sjukhus i princip 2 månader... ingen hade ringt och berättat detta för oss.. vi hade blivit helt utlämnade.. för att morfar ville ha det så.. Jag vet inte om morfar ville ha det så, jag vill gärna tro att han inte ville det, jag tror att vi blev utelämnade detta för att hon ville det. Alla andra var ju där och sa hej då...

Min morfar... den finaste jag vet.. dog 2 veckor efter Mathildas 1årsdag.


Nånstans vill jag tro att mitt liv börjar ta form, att jag har hittat min väg och vet var jag ska gå. Jag vet vad jag vill och jag har fått mycket av det jag vill ha. Och jag tror att morfar är en väldans hjälp på vägen...

Jag vill tacka alla mina fina och underbara vänner för att ni finns, min familj för allt stöd och hjälp på vägen, min dotter för att hon ger mig hopp och vilja varje dag, min fästman för att han är den underbara man han är. Ni gör mitt liv otroligt värt att leva, och ni ger mig viljan att kämpa och tro för det jag vill ha.

så, nu har jag bölat av mig lite också.. All kärlek till er där ute, och kämpa, för en vacker dag kommer du få det du kämpat för...




Good morning

Mathilda den lilla skitkorven vaknade 04.46 imorse och pigg som en lärka...När Mamma gör sig i ordning för dagen så somnar hon kl 8!!!! Och jag har såå jävla ont i huvet... Konstigt? Nää kanske inte... gjorde typ 4 skoluppgifter igår framför datorn fan va svårt, man rannsakar sig själv lite liksom-.. läser just nu Människan socialt och kulturellt..

Och jag har fortfarande inte smällt att jag ska härifrån, ifrån ruttna fiskis och ruttna människor... Alla är ju så klart inte ruttna... och jag vet en jag kommer sakna så hjärtat blöder.. visst vi bor 20 min ifrån varandra.. men det här att bara dyka upp för en kaffe o en cig, eller skrika av sig på varann när våra karlar eller ungar är så jobbiga så man bara kräks på de.. Men jag kommer ju sakna  Henne iaf, utan allt det där.. våra promenixer som sällan blir av, men är rätt mysiga när de blir av... hmm.. nu blir jag blödig.. iaf alolou Bia... lika med I love you Bia... Mathilda säger alltid alolou när hon säger i love you..

Och måste bara berätta, Mathilda är ju så duktig på att härma och säga namn och ord.. igår sa hon Emma,Ecca (Becca), nanna (sanna) och till det mest gulligaste jag hört!!! Nonannie! Novalie ju så klart!!! Hon är så sjuukt söt..

Och dagligen minst 40 ggr om dagen säger hon biababba (fia och natascha).. hur söt får man va liksom..

Shiiiiit va jag älskar mitt barn, min familj mina djur och mitt nya hem.. jag är så där lycklig så man trippar på tå och nästan trallar sig igenom dagen... <3

Nää nu ska jag lägga mig bredvid min underbara söta unge, och idag kommer min älsklingsEmilia också!!! SAKNA!!!!! <3

Juste, måste åka ut ammeammo idag också.. gammelfarmor till Mathilda. Hon hade köpt massa kläder till min bebba :) Kul!

Nää men hörrni ha det bra!

Min älskade lilla morgontok!


Mamma&nonnanie


jag viker mig i denna diskussion som gick fööör långt

japp.. det är ingen idé, onödigt bara... "Bloggkrig" är inget för mig... och det var inte meningen att hon skulle ta det så hårt.. men skitsamma, hon känner mig inte och vet inte hur jag tänker och är som människa.. same by me...

Okej.. asså vad jag ska jag säga.. det blev större uppståndelse än vad jag tänkt.. att du skulle känna att jag analyserat dig, var ju inte riktigt vad jag tänkt.. men med en kryssning kopplar man det till alkohol.. och du har totalt missförstått mig.. Jag skulle aldrig våga åka på kryssning, och inte just nu heller för jag känner mig inte mogen för det, det känns för långt bort och man kanske tappar täckning på mobilen mm.. Jag är ingen elak människa och jag brukar bli galen på människor som kommenterar andras val..

Men för att göra mitt budskap klarare... och förhoppningsvis slopa denna diskussion.

Klart jag tycker man ska få vara vuxen och göra saker, utan barn... men jag kan inte förstå hur man vågar åka på kryssning. just för att det är en lång resa och man är rätt fast om något händer.
Dig som mamma har jag inget emot, för jag känner dig inte!! och jag är ingen som kan avgöra det heller.

Jag är jätteledsen om du tog åt dig på ett negativt sätt, vilket inte är så konstigt.. men jag är ingen latte-morsa, och jag ska hålla käften om andras val.. aja, skitsamma... min ursäkt för att du tog illa vid dig.

Ha det så kul och hoppas det går bra!




BTW!
NU FLYTTAR VI TILL ORMINGE OCH BLIR GRANNAR MED EMMA, PATRIK & NOVALIE!!!! IM SOOOOOOOOOOOOO HAPPY!!!! 1 JULI BÄR DET AV... BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (som mathilda säger =))



nya tag nya tider :)



                                     

jag spyr, jag dansar och jag lyssnar

better be love for reaaaal you better believe it skrålar ut i min nya stereos högtalare.. och jag försöker rycka upp mig hela tiden... HELA mitt liv hänger på era axlar... HELA mitt liv hänger på er mänsklighet!!!! faaan ta inte det ifrån mig!!!


jaa... va ska jag säga.. väntans tider har aldrig varit värre....

Nu ska jag städa bort tid.. sen ska jag sova bort tid.. sen ska jag hoppas och hålla tummarna...


Men just nu ska sluta nervåka på mina banor och rycka upp mig.. ska faktiskt hämta HELA MITT LIV snart... var jag än är med henne är jag lycklig, bara vi är tillsammans... Men faan va bra vi skulle få det!!!!


Håll tummarna... ni får veta vad som händer om det händer nåt..



annars får det bli min lilla hemlighet...

bilder till Emma.. 4 stycken från 4 olika tillfällen.. not a sammanträffande.. ni är mer lika än ni trot ;)



RSS 2.0