det går åt helvete...

med allt!!!! verkligen allt.......

Belastningar

Är det inte rätt konstigt va mycket onödigt en människa utsätter sig själv och andra för... som jag... Jag har rökt i snart 9 år... och ja, jag älskade cigaretterna... när jag hade råd och tid.... Nu när man fått barn får man ångest av att lämna sin älskling där inne och själv sitter man och minskar son livstid.. och tiden med ditt barn!!!
När du sitter där ute röker du upp kökets nya gardiner, som du sluppit spara till om du bara gett fan.. Men ditt ego väljer cigaretterna... när ditt ego vill ha nikotin, spelar inget annat roll... när pengarna tar slut, ska barnen leva på vatten o knäckebröd för att du vill röka??!!!
Nu har för visso inte våra barn levt på vatten o knäckebröd... men det är själva grejen.... hur kan man utsätta sig för det?
Hur kan man utsätta sig för att sitta med kreditskulder, för att man vill ha cigg??!!! Du väljer ett skitliv, du väljer att röka, du väljer bort att betala räkningarna, du väljer en sjukdom, och du väljer bort kuren... för du hade inte råd med en tillräckligt bra försäkring.

Jag har vaknat många gånger och sagt att idag ska jag sluta... men det har inte blivt så...
Men nu har JAG vaknat.

Och igår em tog jag min sista cigarett.

wish me GOOD LUCK.... för jag SKA klara det!

                                                                                              MYSIGT VA???!!!!

512868-56


Visa honom respekt!!!

En döende mans sista budskap till världen

En man i Ungern, som rökt i hela sitt liv, bad för ett par dagar sedan sin svärson att ta det här fotot och sprida det på internet.

512868-53

grönan :)

Tillevill... !!! Igår åkte jag o Mathilda till grönan med Mathildas mormor, morbror Andreas o morbror Oscar... och så Jimmy (mormors gubbe) och så kompisar till morbrorsorna..

Det var en lång och skön dag.. Jag och mamma åkte popexpressen.. haha, jag tror jag börjar bli för gammal... jobbigt för magen :P Sen åkte jag berg-o-dalbanan med Jimmy... haha faan va fort den går nu!!
Det var iaf en otroligt mysig dag, och Mathilda var på kanon humör hela dagen.. som vanligt.. alla är så förvånade över hur lycklig hon är jämt, hon skrattar så fort man tittar på henne :) Mamma pälskling <3

Vi kom väl hem runt 19 nån gång... Då var Stella och Andreas här (mathildas faster och hennes kille, kanske blir farbror???) och så klart mathildas morfar.
Vi grillade och hade mys... tror inte jag såg mathilda på 1 timme iaf.. Stella o andreas satt o lekte med henne och som stella sa så snodde de faktiskt henne :P

Efter den goda maten (som jag faktiskt inte gjort nånting av) så titta vi på sommarkrysset, som jag såg genrepet på när vi var på grönan... var ju tvugna att avbryta där o byta kanal för det var Eurovision contest.. Perelli var faktiskt det bästa framträdandet... när sverige bara hade 15 poäng vart jag sur och gick o la mig... så vem vann???? ska kolla på aftonbladet...

Nu på torsdag kl 20.00 är det mammas tur att va me i lyxfällan... hehe...

Nää.. nu kommer lite bilder från gårdagens bravader.





Juste.. har köpt massa nya kläder också.. rensa ju mathildas garderob för att freija skulle få lite.. lite?? haha, carro behöver inte köpa ett plagg till den lilla... mathilda hade knappt nå kläder kvar...

fast det var lite skitkläder också, sånt som man fått men inte använt bara för att man vill ha nytt :P


hmm... harkel harkel..

Ja.. nu va det ännu ett tag sen... hehe.. sitter på jobbet (andra).. ja, juste fick ju jobbet :)
Allting går så fort och man hinner inte me längre.. nää nu ska jag inte sitta här o ta lön för att skriva på datorn.. nu ska jag kolla ifall tvätten är klar.. ha det!

Jaa juste... Carro o rumpnissa (freija) kommer till mig den 30.. ska bli sååååååå mysigt.. längtar verkligen!!! =)

Oj oj...

Alldeles för länge sen jag var här.. hmm... oj, massa har hänt.. Jag har fyllt 20... och det har varit valborg o allt va det är...  men kan skriva lite under kategorier..

26/4 fira vi min 20 årsdag.
Vi hade drop-in från 16-20... nästan alla kom vid 16... hmm.. vilka kom då??? Johnny, Sara, stella (kentas syster), Andreas, Fia, Matte, Astrid,* pappa, mamma, Andreas, oscar* (*de va inte här så länge*) Johnny (svärfar),,, och ärligt talat är mitt minne ur funktion så ni får gapa om ni var här men inte nämns :(
Vi bjöd på grillat.. och senare på kvällen åkte vi till femtiofyra.. och där var det röj.. kul hade vi iaf... dagen efter låg jag i sängen fram till 15... vilken tur att mamma inte åkte första gången jag ringde och ville ha hem min dotter... för då va klockan 11... men sen la jag mig igen så vid 15 gick jag upp... och sen kom min älskade bebis hem och jag var nog världen mysigaste mamma den dagen... haha...

på min födelsedag som är 28/4 var mathilda sjuk i feber :(

På Valborg var jag inne i stan och åt me Stella... sen gick hon tillbaks till jobbet.. och jag åkte och mötte Carro, poppe och den lilla nya bebisen.. inte så värst ny längre... men liten va hon.. och riktigt jävla söt!!!!! Vi åkte till hennes pappas fik och tog en latte och jag klämde massa på bebis... Carro klämde på mathilda :)
På kvällen grilla vi här hemma då pappa kom förbi... eller när jag kom hem låg båda lathögarna på soffan o halvsov... men till slut fick jag upp de och då börja vi grilla... sen gjorde jag bruschetta potatis me morötter, och rostade bruschetta mackor i ugnen *NAM NAM*!!!
Sen gick vi till brasan och mötte upp björne o fia där. Sen blev det kvällen  och så sa vi gonatt.

nu orkar jag inte mer...
Mathilda ska vi fira på halvårsdagen idag :)

sen ska jag iväg o titta på tårta till dopet...

RSS 2.0