Ooops

Va ett tag sen jag uppdatera här.. sorry... Men dels för att det faktiskt inte hänt så där överdrivet mycket, och dels för att det vart fullt upp vissa gånger.. men nu är jag ju här igen :)

Veckan har varit rätt händelserik... i tisdags var jag på arbetsintervju och det gick fan kanon... de ringde i onsdags, men va i stan, och dom ringde hem... men de ringer väl igen... iaf.. jag ringdse till chefen igår och frågade om det var han som hade ringt, men det var inte , utan någon på boendet som skulle boka in en tid... hehe... han sa på intervjun att får jag jobbet ska jag på kvällsfika (för att träffa de boende), och två introduktioner... så jag tror jag fått det =)

Igår så sov Thim och Izabhelle över här... det gick kanon och ungarna hade kalaskul... vi åt Tacotårta... mmm sååååå gott!!!! hmmm... undrar om jag ska dela me mig av receptet.... harkel harkel... hehe... okej då...

Tacotårta
9 små bitar

1 pkt pizzakit
4-500g köttfärs
1 påse tacokrydda
1dl vatten
valfri mängd tacochips
250g riven gratängost
½ salladshuvud
½ gurka

Tillbehör:
3 dl gräddfil
1 burk salsa (stark)

Följ instruktionerna som finns på pizzakitet.
Rulla upp kanterna, så inte såsen rinner ut.
stoppa pizzadegen med såsen på in i ugnen, 200´ i ca 15 min.
Under tiden, steker du köttfärsen med tacokryddan och vattnet, hackar gurkan i trekanter, krossar chipsen, och skär salladen.
när degen fått lite färg, lägger du på köttfärsen och stoppar in i 5 min igen.
När det gått 5min lägger du på de krossade chipsen, salladen gurkan och osten (i nämnd ordning).
In i ugnen tills osten precis smällt. 
Klart!
Servera med gräddfil och salsa.

Tips!!!
häll lite sås ovanpå chipsen innan du lägger på salladen, gurkan och osten... då blir den inte så torr.

första natten....

mmm... nu har första natten gått utan min bebis... skitjobbigt...men hon kommer hem idag, rätt snart,  så jag får pussa på henne!!!! 
Hade en otroligt trevlig kväll igår.. Sara och Johnny kom över och vi satt o drack vin o öl och snacka massa skit :) Hade verkligen jätte jätte kul...!!!! Se så kul man har när man inte planerar nåt!!! Jag lovar, att hade vi planerat detta hade vi säkert haft tråkigt... hehe... mm.. men jag drack alkohol för första gången på 16 månader!!!! och gott var det....

Hmm.. nu låter jag säkert som en dålig mamma.... men om 2 veckor igen blir det utgång... fyller ju faktiskt år då...
och den här natten var ju bara för att prova och se hur Mathilda reagerar på att sova utan sin mamma... och det har gått kanon... och nu vet jag ju det... =) Och sen så är hon ju hos sin mormor... så det är ju inte direkt någon främling.... men jag har ingen ångest över det...


Hade iaf jätte jätte trevligt igår =)

image33Sara hemma hos mig :) i min fina nya soffa :) (1 av 2)image34Killarna spelar poker... haha ölmaskinen bredvid datorn användes flitigt igår :)
image35Hahahaha.... party (!?)


Partygänget *pekar neråt*

Sara börjar bli riktigt på luven!
image36image37 
Observera det rosa i mitt och johnnys hår :)

Hemmesta

Tjingeling Pling!! e hemma hos mamsen idag... för Oscar var dålig imorse så jag är här o tar hand om honom lite grann.. Nu sitter han o kollar tv, me en sovandes systerdotter i famnen :) såå söta :)

Igår körde jag en liten vårstädning i köket.. gjorde rent alla vitvaror o sånt.. fan va tomt det blev i kylen... haha... slängde nästan allt :P

Ska hämta Bella o Thim sen också... har verkligen nada att skriva.... men fan.. vi hörs... =)


Lite pictures... 3 generations...
image26image27
                                                                  Är vi lika??? hehe näää....

image28image29
 I love this lillte one så det gör ont i hjärtat!!! min lilla fina bror som inte är så liten längre

image31
Haha va gör mamma???
image32
Oscar den söta lilla saken... killen som stått ut med alldeles för mycket... och ändå är han heeelt underbar!!!!

image25

Och så mammas lilla fisunge!!!! Älskar dig mest i heeeeeelaaaaa världen!!!!!

Tråkig söndag......

Idag har det inte hänt mycket... men det ska väl vara skönt det me??
Skulle åkt på barnmässan idag... men det gick så segt här hemma så jag tappa lusten..
Mathilda sover nu som en stock... och Emilia sitter i sitt rum och trotsar... hon har "städat" rummet sen kl 10... nu är klockan 13.14... hmm.... men men...

Kenta kollar på film, och jag kokar korv... haha... guuuuud så kul vi har... nää så fort korven är klar, ska jag lägga
mig me tildus :)

image24image25

Körslaget

image21
Shit va bra de var!!! Speciellt solobruden!!! Herregud... Det bara reste sig på alla håll...
De var absolut värda hela svenska folkets röster.... Snacka om rytm, glädje och sång... framförallt, hur jävla coolt är det inte att vår allas hårda hammerfall sångare som i vanliga fall ger oss tinnituss med steel meets steel leder en kör!!!!????
...men serisöst...keep the flame burning ;)
de får heelt klart 4 av 5 stjärnor!!!! 


image22
Haha, Brolle!!!!
Du är GRYM!!!!!
5av5... Helt klart!!!
nästan så man hamnar i lite "vagg-trans"....Nej men detta gjorde du bra!!!



image23
what to say´.. what to say...!?
Bättre än förväntat... helt klart...
Men varför denna låt??????????
Nej du Marko.... Bara för att du är du... hamnar du här...
Men... orminge gör väl bättre ifrån sig nästa gång :)
3av5.... bara för att du är DU!

Olovlig Sovmorgon... ;)


Idag fick jag sova jätte läääänge =) Fast jag inte fick.. det var Kentas sovmorgon egentligen... hehe... men han får ta igen den imorn :)

Idag har vi varit på lite utflykt.. va på nya lekplatsen på karpgatan... helt okej.. men nja... vi har inga pigmé barn... den var alltså rätt liten... men de lekte för fulla muggar... så jag kanske inte ska vara så negativ.

Lekte med Astrid o hennes barn Bella o Thim, och så Jenny som har Neightan. Det var full rulle till lekplatsen, på lekplatsen och på väg hem från lekplatsen.. astrid m. barn följde me oss hem, och så gjorde vi en sprak middag med grill-mat och sallad och ost som tillhör (självklart pommes) :) NAM NAM!!!
Varför tog jag inga kort på grillkocken när han grilla??!!!

Nu ska vi bara ha mys här hemma, och njuta av lite lördag...tvn får rulla på me tecknat hela natten, för mys ska det bli :)

Emilia har varit så där otroligt exemplarisk idag så man bara drar en djup suck o ler åt det lilla yrvädret :) Man bara njuter av livet me kaffekoppen i handen ute på baksidan.

Hmm.. undrar när de ska fälla träden på baksidan... längtar, för då kommer vi ha sol hela dagen :)

Nej, nu ska jag plocka undan kaffemuggar o sånt... så vi höres!!!
512868-20
512868-18
512868-19
512868-17

Hemma idag, alla tre =)

uppdatering: 22.43
Vi hamnade på holmen me kaffe och fika, skitamysigt =)
Emilia och Bella sprang runt som två galningar... och Bella den lilla spillevinken jagade svanar 2 gånger!!! Första gången hann jag inte se. Andra gången trotsa hon mitt 10.e nej.. haha... larvhund.

Vi satt där i solen ett tag och bara mös :)
Sen gick vi hem till oss och satt på baksidan och fortsatte njuta i solen, och så kom Emma förbi o joina oss. Och Mathilda sov i vagnen, jättelänge. När Rebecca, Emma och Emilia slutligen ska gå, så snodde jag me mig Mathilda o la mig i sängen och vila en stund.

Sen synda vi... Jag o Kenta. Vi åt snabbmat.... vilket vår ekonomi inte alls tillåter, eftersom vi fick köpa en ny vagn för 3000 den här månaden. Men men.... pengar kommer förhoppningsvis (!?) alltid nytt. 
och så lite mer bilder från dagens.
image9image10image11image12image14image16image13image15 


Japp, idag e vi alla hemma... eller nej, inte alla... Jag emilia o Mathilda =) Så det ska bli lite tjejmys innan Emilia drar till sin mamma.

Mathilda sover nu (inlindad i min morgonrock)... och emilia sitter o säger "kom då", "kom igen då!"... men ärligt.. ingen aning om varför o till vem (!?)

Kenta har köpt en dator till mig.. haha... så jag får en heelt egen dator =)

Nej, jag ska ta lite nya kort idag på systrarna Nilsson.. så får jag uppdatera lite sen när vi faktiskt gjort nåt, och jag har nå vettigt att säga :P



image8
Här e lite försmak på syrrorna :)

Tjingeling :)

Hallå på er alla... idag har varit en usel dag... eller ja, en otroligt mysig dag... men vafan... mathilda ska ligga i famnen hela tiden.. och hemmet ser ut som ett bombnedslag (igen!?).
Hon ville inte ha sin gröt, och vill inte ha sitt vatten som hon trycker i sig i vanliga fall.. nej, mathilda vill ha tutte, tutte o tutte... men det är faktiskt lite synd om henne... hon har ju tänder som sagt som är på väg ut... och om jag känner lite extra så tror jag minsann hon har feber :( ska ta tempen snart... nu leker hon faktiskt i gåstolen... så då kan hon få göra d.

Hos moffa
 Glaskit :)


Nu ska jag skriva om lite happenings :)

Igår ringde jag mammas chef ang en sommaranställning, alternativt tim anställning.. det ser ganska ljust ut.. ska dit den 15/4 bestämde vi igår.. men idag ringde han och sköt fram den 45 minuter.  och han var så där otroligt trevlig så man liksom bara känner på sig att jag redan fått det :P
Men hur som så jobbar jag ju faktiskt på hunddagiset, fast anställd, och ska jag gå därifrån vill jag nog ha ett väldigt bra erbjudande först.. Men sommarjobb är inget fel alls!!!! Och då är ju kenta hemma me tildus, så det finns ju inget dåligt med det här. 512868-1

Den 31/3 kom en liten till världen.. en liten jag längtat  efter nästan lika mycket som jag längtade efter mathilda... nämligen lilla Freija som Caroline var så otroligt duktig att trycka ut :) Så otroligt glad!!! Dock bor ni ju 90mil ifrån mig... men jag inser nu att det är dax att komma o hälsa på hundra år senare...

en liten

Välkommen till världen Freija!
Du är otroligt söt och jag bara längtar tills jag ska få snosa lite på dig :)
Hade du kommit för 5 år sen hade du fått heta valkyria... ja, din mamma är knasig..
Men du kom i rättans tider så nu ska vi inte svära mer över det namnet...  :)
Det är fint... men det passar nog bättre på en hund :P





Jahaja.. nu börjar jag blogga då :)

Otroligt härligt väder!!! Nu är det fan vår... Mathilda springer i sin gåstol på baksidan för glatta livet :)

Mathilda har blivit så stor.. om 11 dagar är hon 5månader!!!
Hon har en tand som är på väg, och jag lovar att hon är ungen från helvetet just nu... sååå sur hela jävla tiden... skriker som en hyena... men vet ni... hon är det finaste som finns iaf =)

Typ nu skriker hon... så... vi hörs!
i solen, söt som få :)
ute :)solhatt


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0