Tjingaling pling =)

Fan helgen va rätt tuff för mig... skulle vara mamma och roa mitt barn, gå på kalas deadline i skolan.. mm.. men HALLÅ, som att JAG inte skulle fixa det ;) Japp, det gjode jag tame tusan, men ärligt, det var på fitthåret.. haha.. fick en kommentar från min lärare "Tack Karolina. Ett VG på deluppgiften(inte jättestarkt) , men du har analyserat Andreas kultur och socialistaion mycket lite, även om den är lika "stor" som Sawsans..För högre betyg återkom med detta, annars helt ok..
En kommentar: vad menar du med att Andreas för'äldrar är likgiltiga ...återkom med det om du vill..../C"

Så det är bara för mig att kirra biffen ikväll.. på den andra inlämningsuppgiften stod det "tack Karolina för en mycket intressant inlämning.

Komplettera med hur hälsan påverkats i denna situationen . Se uppgiften igen. Du får din bedömning därefter /C"...


Alltså... inget omdöme på den.. haha tack tack.. nej men jag vet att jag slarvade lite med den... och d får jag ju äta upp.. tänkte att hon kanske skulle bli såå trött av den långa texten och alla mina åsikter... men icke sa nicke, Christina älskar tankar och åsikter, hon bara suger i sig det och vill ha mer... så ikväll ska hon få mer att suga på.
Iaf, så är jag rätt nöjd, med tanke på att det inte var de enda uppgifterna...
Vi kör ju med "fronter", vet inte om ni hört talas om et, men det är iaf en sida per kurs, där det finns forum mm, och den här lektionen var det just forum vi använde.. så det var 6 olika forum, med kanske 3-4 frågor per styck, där alla kursare kommunicerar och kommenterar varandras svar och inlägg, rätt kul faktiskt, man får massa att ta i och smaka på och man får lite mer att tänka på i sina egna inlägg. skitkul faktiskt :)

Men back to vardag, inte för att detta ovannämna är fritid, men menar back to mammi, pappi, emilia och Thilda.. haha.. Emilia är hos sin mamma den här veckan.. lite jobbigt när hon gick i fredags, kände att hela föregående vecka bara varit skit, hon har ju blivit så jävla stor och man hänger liksom inte med, nu är liksom lillasyster skitjobbig, och hon ger verkligen svar på tal och ifrågasätter på ett mer moget sätt.. och hon snäser tillbaka mm mm.. och man blir liksom lite lam, speciellt när man har liten 18mån tjej som skulle kunna äta upp sin mamma om hon bara fick för att hon ska kunna ha mamma nära HELA tiden.. Jag får inte duscha med stängd dörr, inkl 1 o 2 så klart... får inte gå hemifrån, får inte laga mat ifred, får inte.. får inte... ja ni fattar.. mamma bäst, carro bäst... NI HAR EN PAPPA OCKSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!
Och skola på det... men jag lever och vi ska flytta och jag är kär, och jag mår bra... Jag står ut! =)

Nää nu ska jag åka till NYA skolan och fixa med papper.. ha det bra hej =)

Lite pictures på mina efterhängare ;)

Somna med klubban


Emilia Muppar sig.. haha.. ska lägga in videon sen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

va duktig du är i skolan gumman!

Är så stolt över dig <3



Älskar dig vännen min FÖRALLTID!!!

Och min älskade kära blivande granne!!!

2009-05-26 @ 16:28:16
Postat av: Becca

Hahaha vilken rolig muppbild på memlan mammas älskling:)

2009-05-29 @ 13:06:45
URL: http://mammasemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0